Thursday, November 03, 2005

kollektieve zondaren zoeken zondebokjes


Ik kwam je tegen op VetVetVet. Gave log heb je. Ik heb hem een link gegeven op http://nekklachten.web-log.nl Niet dat ik nou zo groot ben maar juweeltjes moeten meer onder de aandacht worden gebracht. Dat is het nadeel van zoveel logs, je ziet de bomen door het bos niet meer.

Groet, Michiel Mans

piet: Ik zie dat je je (nog?) niet aan je dreigement hebt gehouden; ik bedank voor de eer om in hetzelfde korte lijstje als james randi genoemd te worden als het even kan.

Die man denkt dat een laboratorium schudmachine hetzelfde effect heeft als roeren; dat is flink beroerd broer.

http://nekklachten.web-log.nl/log/3971260 over kwakzalverij (ik kreeg een complimenteus mailtje met het aanbod in de linklijst opgenomen te worden maar bedankte voor de eer omdat ik daar james randi aantrof; de man die een laboratoriumschudmachine niet van een roerende beweging kan onderscheiden.); mijn repliek: kwak kwaak! KWAAK! gewoon een geuzenwoord dus hoe meer hoe liever toekomstflits: hoe kleiner hoe beter, al is het nog zo klein, de reputatie en het respect ervoor zal des te groter zijn; de op zijn kop gekeerde en ons aller erover geslagen wereld hebben we tegen die tijd weer rechtop en we zijn op weg terug naar een 'rijksoortiger' (om het maar weer eens met een nog relatief schoon woord te proberen) kleinschaliger, dichter en gezelliger bezet veld zonder al die woestijnen en steden met laboratoriumwijken waar men nieuwe gevaren opkweekt en over het algemeen vals en heetgeb(l)akerd raakt. --- Dat worden andere tijden, nu terug naar de onze: er is niets zo kwakzalverig als het soort winstoogmerk dat ook denkt recht te hebben van verre windstreken te mogen profiteren (allerlei excuus in de trant van dat ze er daar geen hout van kunnen hebben die verre en steeds minder vreemden als ze hier verhaal komen halen, inmiddels nauwelijks een houtje om op te bijten overgelaten en dan te bedenken dat ze elkaar met eerlijke gelijke soort strijd ooit scherp en uitgedund genoeg hielden om een soortenrijkdom waar ze altijd in konden puzzelen en leerden op hun hoede te zijn) en ook nog eens bereid is alle soorten huichel (achterklap van opgeklopte propaganda spuiende opiniemakers die op hun sloffen hele rechtsgangsectoren weten te storen) in, aan op en vooral om te kopen.
http://newswire.indymedia.org/nl/2005/10/826708.shtml
Movie fighting back at the Pharmaceutical Industry -- by Fed Up, 28.10.2005 23:30 ------- I'm making an indy-documentary about corruption in the pharmaceutical industry Anyone who's willing to talk on camera and has valuable info -> Disguising of your identity, voice, and likeness in my video are promised if you so desire I've included a trailer of my movie to give you an idea of what I'm doing.

heb je toevallig 2 babietjes bij de hand? Begin er een regelmatig te schudden en de ander te wiegen; zie maar hoe ver je moet gaan voor je overtuigd bent. En ik heb net toevallig nog meer bewijs gevonden dat randianen de waarheid niet onder ogen kan zien:

een verwijderde draad op hun bb over de lafheid van de westerse manier van oorlogvoeren via industrieel overwicht een heel geaccepteerde maar daarom niet minder verwerpelijke vorm van dwangmatigheid.

US Military Cowardice Costing Civilian Lives http://forums.randi.org/showthread.php?threadid=45880
Posted by Mr Manifesto on 09-26-2004 02:21 AM:

This is what happens when you're too gutless to send ground troops after enemy forces, leaving it to 'extremely precise' airstrikes instead. Civilians get killed, every time. Yet there are still those who say that the US military are going to great lengths to minimise civilian casualties.

Don't make me laugh.

_____
the url now directs you to a thread called:
Johnny Carson Talking to James Van Whatshisname, from beyond the grave...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home