Friday, December 09, 2005

antisufgesurfgolf opslagertsjakblogk

droombos.nl/ via allone.nl/ (in de linklijst van pan-holland.nl - maakte een inhaalrace om de hele mikmak NOG maar weer eens een keer over het kijkbuis met toetsen kinderen publiek uit te smerveren)
dichtersweb.nl/dichtersweb/links.htm Mis je een site tussen de links? Mail het ons.

mijnkopthee.nl/ prettig voor de ogen maar of de inhoud ook zo prettig is weet ik nog niet, dat geenstijl erheen logt doet het ergste vrezen, al stelt het weerwoord enigszins gerust. mijnkopthee.nl/archive/2005/12/07/for_the_record (11 reakties ! binnen 2 uur)

hier vind u een filmpje van 5 minuten waarop te zien is wat organisch materiaal kan doen (in de jordaan vallei):hier vind u een filmpje van 5 minuten waarop te zien is wat organisch materiaal kan doen (in de jordaan vallei) hier vind u een filmpje van 5 minuten waarop te zien is wat organisch materiaal kan doen (in de jordaan vallei) http://landbouw.paginablog.nl/landbouw/biologisch/

Regenbogenkunst 1: gekleurde_schapen.html
from an add that keeps showing up on my lycos pages; do a select all and the whole page turns from that ugly hurtful (to folks with eyes ((used)) like ((I use)) mine) white to blue het adres op de advertentie was rozegeur.nl maar dat schijnt veranderd te zijn (of een verkooptruuk, . ..ah .. .ze kweekt mischien ook wel rozen zo te zien . .. .en begint waarschijnlijk daarom al bij 12 reakties te klagen dat ze er geen tijd voor heeft); hier helaas maar 1 eitumpie over mulchen waarop ik: hier vind u een filmpje van 5 minuten waarop te zien is wat organisch materiaal kan doen (in de jordaan vallei)

Regenbogenkunst 2:

creative-harmonics.org/art/../vibsm.jpg sleutelwoord ganzeborden



polinco.net/forum/showthread.php?p=29266 o ude hoedendoos van polinco bevat het volgende door WFHermans (die nog steeds zijn pijp tussen tanden klemmende fris geschoren en kort geknipt icoon gebruikt): Een opvallende poster op het "oude" Polinco was iemand die pensivepiet (of zoiets) heette. Kenmerkte zich door veelkleurige posts. Volgens mij is dit hem:

Interessant artikel over een gedachtenwisseling tussen de moordenaar van Theo van Gogh en Peter R. de Vries. --- eh pardon? Leon de Winter is moordenaar van Theo van Gogh? Legisuit?



polinco.net/forum/showthread.php?p=29067 Israel Shamir draadje en wel het Telegraaf artikel over hem door Joost de Haas waarin van Agt 'stomverbaasd' blijkt te zijn over het feit datie in recent verleden het podium met deze anti-semiet deelde om de Palestijnse zaak te dienen. Het geheel word op voor deze webstek gepast venijnige wijze ingeleid en en passant vergezeld met een link naar de Mossad als moordenaar van Pim.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home